2n Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2023
24
Botifarres catalanes participants
Valentí Fàbregas Alier
Fàbregas Xarcuters (Barcelona)
Agustí Vives Padrisa
Xarcuteria Cal Vives (Moià)
Enric Rosell Gili
CA L'ESTEVET (Ordal)
Lluís Bou Vallcorba
Cansaladeria Lluel (Castellterçol)
Millor Botifarra Catalana Gastroteca 2023
Valentí Fàbregas Alier
Fàbregas Xarcuters (Barcelona)
Menció del Jurat
Agustí Vives Padrisa
Xarcuteria Cal Vives (Moià)
Menció del Jurat
Enric Rosell Gili
Ca L'Estevet (Ordal)
Menció del Jurat
Lluís Bou Vallcorba
Cansaladeria Lluel (Castellterçol)
El jurat de la segona edició
Pròsper Puig, mestre artesà cansalader-xarcuter i Gran Mestre de la Confraria del Gras i Magre, que actua com a president del jurat; Jacint Arnau, Llicenciat en Ciències Químiques, doctor en Veterinària i especialista en productes carnis; David Sanglas, cuiner i professor de l'Escola d'hosteleria de Ripoll, Judit Càlix, periodista i directora de la revista Cuina; Teresa Colell; Salvador Garcia Arbós, periodista, gastrònom i escriptor; Xavier Solés, director de r+d+i de Joaquim Albertí SA; Ramon Roset, sommelier especialitzat en vins i formatges, director dels premis Vinari i subdirector de la revista digital Vadegust.cat; Yolanda Presseguer, guanyadora de l'edició anterior del concurs, i Enric Coderch, director del programa de xef d’alta cuina del Culinary Institute of Barcelona. Com a secretari del jurat, Josep Dolcet de l'Escola de la Carn.