El jurat de la primera edició
Pròsper Puig, Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter i Gran Mestre de la Confraria del Gras i Magre, que actua com a president del jurat; Jacint Arnau, Llicenciat en Ciències Químiques, Doctor en Veterinària i especialista en productes carnis; Xavi Baig, Propietari de de la botiga especialitzada La Noucentista, de Girona; Judit Càlix, Periodista i directora de la Revista Cuina; Mercè Cobo, Departament comercial d'Especialitats Cobo SL; Enric Coderch, Director del Programa de Xef d’Alta Cuina del Culinary Institute of Barcelona; Victòria Esteban, Mestra artesana cansaladera-xarcutera i membre del Patronat de la Fundació Oficis de la Carn; Salvador Garcia Arbós, Periodista, gastrònom i escriptor; Xavier Solés, Director de R+D+i de Joaquim Albertí S.A. Com a secretari del jurat, Josep Dolcet de l'Escola de la Carn.