3r Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2024
27
Botifarres catalanes participants
Antoni Vigo
Antiga Casa Jaume (Bellver de Cerdanya)
Dani i Toni Molist
Cansaladeria Molist (Manlleu)
Francesc Maynau
Carnisseria - Xarcuteria Laura (L’Estartit)
EÀlex Jordan
Carns i elaborats Cerdanya (La Seu d’Urgell)
Agustí Vives
Cal Vives (Moià)
Primer premi
Antoni Vigo
Antiga Casa Jaume (Bellver de Cerdanya)
Segon premi
Dani i Toni Molist
Cansaladeria Molist (Manlleu)
Menció del Jurat
Francesc Maynau
Carnisseria - Xarcuteria Laura (L’Estartit)
Menció del Jurat
Àlex Jordan
Carns i elaborats Cerdanya (La Seu d’Urgell)
Menció del Jurat
Agustí Vives
Cansaladeria - Xarcuteria Cal Vives (Moià)
El jurat de la segona edició

Pròsper Puig,Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter i Gran Mestre de la Confraria del Gras i Magre, que actua com a president del jurat; Jacint Arnau, Llicenciat en Ciències Químiques i Doctor en Veterinària. Especialista en productes carnis; David Sanglas, Cuiner i divulgador gastronòmic; Judith Càlix, Periodista,Directora de la revista Cuina; Paula Salvador, Directora Tècnica de Joaquim Albertí S.A. (La Selva); Jordi Icart, Director Comercial d’Espècies Teixidor SL; Enric Coderch, Director del Programa de Xef d’Alta Cuina del Culinary Institute of Barcelona; Teresa Colell, Dinamitzadora del Pla estratègic de l’Alimentació a Catalunya; Josep Terradellas, Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter; Valentí Fàbregas, Mestre artesà Cansalader-Xarcuter, de Fàbregas Xarcuters. Barcelona. Guanyador de l’edició 2023. Com a secretari del jurat, Josep Dolcet de l'Escola de la Carn.