Pròsper Puig,Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter i Gran Mestre de la Confraria del Gras i Magre, que actua com a president del jurat; Jacint Arnau, Llicenciat en Ciències Químiques i Doctor en Veterinària. Especialista en productes carnis; David Sanglas, Cuiner i divulgador gastronòmic; Judith Càlix, Periodista,Directora de la revista Cuina; Paula Salvador, Directora Tècnica de Joaquim Albertí S.A. (La Selva); Jordi Icart, Director Comercial d’Espècies Teixidor SL; Enric Coderch, Director del Programa de Xef d’Alta Cuina del Culinary Institute of Barcelona; Teresa Colell, Dinamitzadora del Pla estratègic de l’Alimentació a Catalunya; Josep Terradellas, Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter; Valentí Fàbregas, Mestre artesà Cansalader-Xarcuter, de Fàbregas Xarcuters. Barcelona. Guanyador de l’edició 2023. Com a secretari del jurat, Josep Dolcet de l'Escola de la Carn.