Presentació del llibre "Porca Miseria" de Xesc Reina
Formulari d'assistència a la presentació del llibre Porca Miseria de Xesc Reina que se celebrarà el pròxim 27 d'octubre a les 12h a la Fira Meat Xperience (La Farga de L'Hospitalet de Llobregat).

Sobre el llibre i l'autor

Xesc Reina és un mestre xarcuter català establert a Mallorca reconegut per revolucionar l'elaboració d'embotits i productes carnis a Espanya. Amb arrels profundes a les tradicions culinàries de Catalunya i després d'una immersió en la cultura xarcutera mallorquina, Xesc ha portat la sobrassada i altres embotits a nous nivells de qualitat i creativitat. El seu enfocament artesanal i sostenible, juntament amb la seva habilitat per combinar sabors tradicionals amb innovacions modernes, han esdevingut una figura clau de la gastronomia espanyola.

Al llarg de la seva carrera, Xesc ha col·laborat amb prestigiosos cuiners i ha estat reconegut per la seva capacitat per reinventar la xarcuteria tradicional. Avui continua explorant nous horitzons i compartint la seva passió en esdeveniments culinaris, consolidant-se així com un referent al seu camp.

A Porca miseria, els oficis de la carn, Xesc Reina comparteix la seva manera d'entendre la xarcuteria en un tractat que parteix dels conceptes bàsics de la professió per endinsar-se a poc a poc en els secrets actuals fins a culminar amb una prospecció: passat, present i futur dels oficis de la carn.

Diumenge 27 d'octubre 2024 - 12h
Fira Meat Xperience
La Farga de L'Hospitalet
Av. Josep Tarradellas - L'Hospitalet de Llobregat
Organitza: