3r Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2024
14
novembre
DATA LÍMIT INSCRIPCIONS
20 - 21
novembre
Recepció dels productes
24
novembre
Proclamació pública dels resultats
Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2024
Presentacio
Bases
Inscripcions
Dades concursant
Nom
*
Cognoms
*
DNI
*
Carrer
*
Ciutat
*
Codi postal
*
Correu electrònic
*
Mòbil
*
Dades Empresa
Nom empresa
*
Nom comercial de l'empresa
*
NIF/CIF
*
Carrer
*
Ciutat
*
Codi postal
*
Núm. Autorització sanitària / núm. Registre sanitariº
*
Correu electrònic
*
Mòbil
*
Tipus empresa
*
Microempresa
Petita empresa
(Veure Annex 1 de les bases)
Informació sobre la Botifarra Catalana
Llistat de matèries primeres i ingredients (tal com figuren a l’etiqueta)
*
Picat de la carn
*
Tall a ganivet (picat 2-3 forats)
Picat 6-8 mm
Picat més de 8 mm
Tripa
*
Cular
Semicular – Llis
Cocció
*
Marmita / Caldera
Forn - Convecció
Comentaris
Declaració Jurada
Declaració jurada
*
Com concursant soc coneixedor de les bases del concurs, i declaro que: Les botifarres presentades al concurs estan elaborades d’acord amb el que està establert a les bases de participació del mateix. Les dades referents als ingredients de composició i procés d’elaboració de les botifarres que figuren al full d’informació annex són certes. Les botifarres presentades a concurs es corresponen a les que es poden trobar en el nostre circuit comercial habitual.
Inscriure'm al concurs